Ingen treningstilbud fra 2022.

Submitted by
Jan-Tore Bratt…
Publisert
24. november 2021
Image

4. mars 2013 startet Giske Taekwon-Do klubb opp og det har vært noen fantastiske år med mange ivrige barn, ungdommer og voksne innom. Samlinger, mesterskap innlands og utenlands, kurs og mange andre spennende aktiviteter. Flere av medlemmene våre har gått heile veien opp til sort belte, prøvd seg som hjelpeinstruktør, fått egent parti og har vokst sammen med klubben. Mange personer har vært innom bare noen måneder, noen flere år og andre er her enda. Alle på sin unike måte har satt spor etter seg. Det er vi uendelig takknemlig for.

Taekwon-Do er noe vi har brent for siden vi startet med idretten i august 2000. Aktive utøvere og instruktører i Ålesund Taekwon-Do Klubb før Giske ble startet opp. Det er mye som har endret seg siden oppstarten og tiden vår strekker dessverre ikke til lenger. Med mange prosjekter, tre egne barn som skal følges opp, ingen tid til egentrening så må vi innse våre begrensninger.

Etter vi tok 1 1/2 år pause fra Taekwon-Do på grunn av husbrann håpte vi har tiden kanskje kunne strekke til, men oppdaget raskt at det gjør den ikke. Det krever mye tid til planlegging av treninger, følge opp medlemmer og instruktører. Holde seg i god form og holde seg oppdatert på alt det tekniske. Alt dette mangler for oss – og det går ut over kvaliteten, motivasjonen til oss selv og medlemmene.

Vi vil med dette informere om at vi trekker oss som instruktører fra og med 1. januar 2022 på ubestemt tid. En konsekvens av dette er at klubben ikke har noen ansvarlig instruktør som kan ta over. Klubben må derfor midlertidig stanse treningstilbudet på ubestemt tid.

Alle som ønsker å fortsette med Taekwon-Do har mulighet til å trene i Ålesund Taekwon-Do Klubb og flytte medlemskapet sitt dit. Når Giske Taekwon-Do Klubb eventuelt tar opp igjen treningene er det ingen problem å flytte medlemskap tilbake til klubben. 

Vi anbefaler på det sterkeste å bli med til Ålesund hvis du fortsatt ønsker å trene Taekwon-Do. Klubben har mange flinke instruktører, flere parti med færre grader som gjør at du får trent mer ditt egent pensum. Muligheten til å bli kjent med nye spennende mennesker som deler samme interesse for Taekwon-Do. Ålesund er informert og beskjeden fra øverste hold er at alle sammen er hjertelig velkommen!

Ta kontakt med Jan-Tore eller Ålesund Taekwon-Do Klubb direkte for flytting av medlemskap til Ålesund.

Les mer om Ålesund Taekwon-Do Klubb på nettsiden - > http://www.aatkd.no

Siste ordinære trening for Giske klubben blir onsdag 8. desember.

Tusen takk for støtte og fine ord under møtet vi hadde på Mjølner mandag 22. november. Det setter vi stor pris på.

Sportslig hilsen

Jan-Tore og Irene.